Vectorworksprojecten

De voorbeeldprojecten hieronder lichten een tip van de sluier en illustreren wat onze klanten met de modernste Vectorworkstechnologie realiseren.

De volledige lijst van alle voorbeeldprojecten vind je bij Vectorworks Studio.

 

Daktuinen in New York

In de stadsjungle van New York City verwacht je niet meteen ontwerpers met een passie voor opwindende landschappen. Maar Town and Gardens, Ltd. vaart graag tegen de stroom in. Verder lezen »

BUUR: Bureau voor urbanisme

BUUR is gevestigd in een voormalige brouwerij aan de Leuvense Vaartkom. Een indrukwekkend renovatieproject met een monumentale inkomhal, in een stadsdeel dat het bureau vroeger zelf onder handen nam. Want BUUR - kort voor 'Bureau voor Urbanisme' - is gespecialiseerd in stedenbouw. Verder lezen »

Graham Landscape Architecture: landschapsontwerp in beeld

Het Amerikaanse Graham Landscape Architecture creëert inspirerende landschappen met Vectorworks Tuin & Landschap. In dit filmpje vertellen de medewerkers enthousiast over hun werk en over een van hun favoriete projecten. De prachtige beelden krijgt u er gratis bij. Verder lezen »

ZelkovA: tuinontwerpen in 3D

Met groene vingers, een creatieve geest en een Wacom-tablet tekent Richard de Jong van groenontwerpbureau ZelkovA zijn tuinontwerpen rechtstreeks op de computer... en meteen in 3D. Verder lezen »

Avant Garden: tuinontwerp in stijl

Avantgarden ontwerpt en realiseert wereldwijd uiteenlopende groenprojecten, van residentiële tuin tot stedelijke omgeving. Verder lezen »

McGregor Coxall: Levendige waterstraten

Voor het Australische landschapsarchitectuurbureau McGregor Coxall is een ontwerp meer dan een oplossing voor een bestaand probleem. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660