Winnaars Vectorworks Ontwerpprijs voor studenten
Het is zover: de winnaars van de Vectorworks Ontwerpprijs 2015 zijn bekend.

Wereldwijd waren er meer dan 2.000 inschrijvingen voor de Vectorworks Ontwerpprijs voor studenten. In de Benelux dienden honderden studenten hun beste project in. Onze professionele jury bekeek elk project aandachtig en was verrast door de creativiteit van de ontwerpen. Het was een moeilijke keuze, maar de winnaars zijn eindelijk bekend.

Architectuur

Brecht Casier van KU Leuven in België ontvangt de Vectorworks Ontwerpprijs voor architectuur voor zijn Rosengarten Hotel.

Interieur

Isabelle Weydert wint met 'What is normal?' de Vectorworks Ontwerpprijs voor interieur.

Exterieur

Het groepsproject 'Café Terminaal' van Frédérique Windels en Yleni Bossu van de KU Leuven haalde het in de categorie exterieur.

De winnaars winnen elk $3.000 (zo'n €2.700) en gratis Vectorworks-software en -training voor hun faculteit. Binnenkort lees je hun verhaal op deze website. In tussentijd kan je alle winnende projecten, en de runners-up, bekijken in de internationale eregalerij.

Richard Diehl Ontwerpprijs

Alle individuele winnaars kwamen in aanmerking voor de internationale Richard Diehl Ontwerpprijs, een overkoepelende ontwerpwedstrijd met een bijkomende geldprijs van $7.000. De Duitser Benno Schmitz werd in deze categorie gelauwerd voor zijn museum voor hedendaagse kunst in Bonn.

Vectorworks Ontwerpprijs 2016

Wil je de volgende keer ook je kans wagen? Bezorg ons nu al je contactgegevens, en wij houden je op de hoogte over de start van de inschrijvingen in 2016.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660