BIMtonic: wegwijs in de BIM-wereld
Een initiatief dat ontwerpers onderdompelt in BIM; dat sponsoren wij bij Design Express maar al te graag!

Ook wij zijn er van overtuigd dat BIM op termijn zal uitgroeien tot dé standaard voor architecten, ingenieurs, aannemers en andere bouwprofessionals. De vele voordelen ervan laten een andere evolutie immers niet toe. Anderzijds geven we grif toe dat het geen sinecure is om de BIM-software en BIM-werkwijze onder de knie te krijgen. Net daarom startten Redactiebureau Palindroom en Architectura.be met BIMtonic; een portaal dat ontwerpers wegwijs maakt in de BIM-wereld.

Concreet bestaat BIMtonic uit drie wapenfeiten:

De website www.bimtonic.be

Compleet met FAQs, BIM-nieuws, casestudy’s, een lexicon en een vragenrubriek. Vergeet je via de website niet te registeren op de digitale nieuwsbrief, zo wordt je vier keer per jaar op de hoogte gehouden van de meest relevante nieuwsberichten over BIM.

Het BIMtonic-boek

200 pagina’s aan grondbeginselen voor BIM.

Het BIMtonic-evenement

Op 21 februari volgt de apotheose met het BIMtonic-evenement op Batibouw. Architecten en ingenieurs kunnen hier kennismaken met de mogelijkheden van BIM aan de hand van een casestudy, video’s, interviews en een vragenronde. Het hierboven vermeldde BIMtonic-boek zal hier ook worden voorgesteld.

Inschrijven is verplicht en kan via deze link: https://www.batibouw.com/nl/bim

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660