Vectorworks valt (alweer) in de prijzen
Het volk heeft gesproken! Onze software nam onlangs weerom twee awards in ontvangst, zowel gebaseerd op stemmen van het publiek als op basis van een jurypanel.

De Vectorworks Nomad app won de Mobile Technology 2016-award tijdens de Cloud Hosting Awards en tijdens de jaarlijkse Construction Computing Awards ging Vectorworks 2017 met de Editor's Choice-award aan de haal.

Cloud Hosting Awards

De Cloud Hosting Awards, georganiseerd door Cloud Hosting Magazine, erkennen en belonen innovatieve technologieën, klantenservice en marketing in de AEC-industrie. Meer dan 100 gasten woonden het gala-evenement bij, geheel afgewerkt met champagne-ontvangst, drie-gangen diner en entertainment van Stephen Grant, bekend van diverse TV- en radioshows.

Vectorworks Nomad wint de Mobile Technology-award

Met name de Mobile Technology-award eert mobiele producten of diensten die het on-the-go-werken vereenvoudigen. Als onderdeel van onze Vectorworks Cloud-diensten ontwikkelden we de Vectorworks Nomad app om ontwerpers in staat te stellen toegang te krijgen tot hun bestanden op elk mobiel apparaat, altijd en overal. De app is beschikbaar voor iOS en Android en maakt het mogelijk om 3D-renders te bekijken, bestanden te delen met klanten en PDF-bestanden op te slaan op cloud-bibliotheken. Iedereen kan de app gebruiken, hoewel er een uitgebreidere feature-set aanwezig is, exclusief voor Vectorworks Service Select-leden.

Construction Computing Awards

Ook de Construction Computing Awards ontvingen maar liefst 180 gasten voor een champagne-ontvangst en een drie-gangen diner. Al ruim een decennium worden tijdens deze prijsuitreiking tools en technologieën in de verf gezet die ondersteuning bieden voor de bouwsector. Dit jaar was zowaar het zevende opeenvolgende jaar dat een Vectorworks-product erkend werd!

"Vectorworks reorganiseerde zijn Hulpbronnenbeheer en verbeterde zijn render-applicatie, welke nu helemaal in de nieuwste versie van de software geïntegreerd zit. Dit alles maakt van Vectorworks 2017 een niet te missen ontwerptool voor architecten.", aldus David Chadwick, redacteur bij Construction Computing.

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660