BIMobject App vanaf nu ook beschikbaar in Vectorworks 2017
Fantastisch nieuws; de gratis BIMobject App zit vanaf nu geïntegreerd in de Vectorworks 2017-software.

Deze app beheert en download Vectorworks-bibliotheken en converteert met sprekend gemak DWG-, SKP- en 3DS-inhoud naar informatierijke Vectorworks-bibliotheken. Dit alles gebeurd volledig op de achtergrond en levert dezelfde gebruikerservaring, ongeacht het dataformaat van de bron. Daarnaast omvat de app meer dan 4.600 objecten van meer dan 260 merken, een ongekende hoeveelheid content voor een nieuw ingevoerde applicatie. Fabrikanten die BIMobject ondersteunen krijgen op hun beurt toegang tot een user base van niet minder dan 650.000 Vectorworks-gebruikers.

"De integratie van de BIMobject App in Vectorworks 2017 is een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende missie om ontwerpers toegang te verschaffen tot bouwmaterialen en productspecificaties voor BIM." Aldus Robert Anderson, vice president of integrated practice bij Vectorworks. "We zijn bijzonder trots op deze release en waarderen de steun van BIMobject bij de realisatie van dit alles."

"Het feit dat de BIMobject App ingebed zit in Vectorworks, en bijgevolg niet geïnstalleerd dient te worden is een enorme meerwaarde voor al onze fabrikanten en merken uit de BIMobject Cloud. Op die manier hebben ze namelijk meteen toegang tot 650.000 ontwerpers." Aan het woord is Johan Dyrssen, teamleider Web Development bij BIMobject. "Het betreft een fantastische synergie met Vectorworks en maakt van BIMobject de beste keuze voor het dowloaden van BIM-objecten en productinformatie."

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660