Vandersanden op Breakfast@Batibouw
Vandersanden Group is het grootste baksteenproducerende familiebedrijf van Europa, een referentie inzake gevelstenen en een partner van Vectorworks op Breakfast@Batibouw.

Workshop

Natuurlijk ken je Vandersanden van het uitgebreide gamma gevelstenen in verschillende formaten en meer dan 100 kleuren. Toch niet gevonden wat je zocht? Wist je dat je als architect je eigen unieke kleur kan ontwerpen en laten produceren door Vandersanden?

Ontdek zelf hoe makkelijk dat is op de Vandersanden workshop tijdens Breakfast@Batibouw. Je start met een witte kleisteen en kiest zelf de kleurstoffen om jouw unieke ontwerp te creëren. Daarna gaat jouw gepersonaliseerde baksteen naar de fabriek voor een persoonlijke baksessie en wordt het afgewerkte product bij je thuis geleverd.

Vectorworks-gebruiker PCP Architects mocht enkele maanden geleden al de handen uit de mouwen steken tijdens een bedrijfsbezoek/workshop bij Vandersanden Group. Aan de foto's op hun Facebookpagina te zien, was dat dikke pret voor het hele team. Dus wat ons betreft: een grote aanrader tijdens Breakfast@Batibouw.

E-board

Ben je niet zo'n knutselaar, maar wil je graag van de gelegenheid gebruik maken om je verder te verdiepen in het aanbod van Vandersanden? Ook dan ben je welkom op de Vandersanden-stand op Breakfast@Batibouw. Laat je bijvoorbeeld inspireren door E-Board, de nieuwste totaaloplossing waarmee je tegelijk isoleert met hoogwaardige materialen, je wooncomfort verhoogt en je huis een stijlvolle nieuwe look geeft met kwaliteitsbaksteenstrips. Geleverd aan huis voor de doe-het-zelver, of netjes gemonteerd door een aannemer in uw buurt. Zeker het ontdekken waard!

Signa

Heb je een project in gedachte waarmee je een statement wil maken in het gevelaanzicht? Een patroon voor ogen dat onmogelijk te metselen valt? Een licht en geprefabriceerd vliesgevelsysteem nodig dat vliegensvlug gemonteerd kan worden? Met Signa ontwerp je je eigen unieke baksteenpatroon, dat vervolgens als een puzzel klaar gemaakt wordt door Vandersanden Group. 

Schrijf je nu in voor Breakfast@Batibouw via breakfast.vectorworks.be.

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660