Permanente vorming voor Vlaamse architecten

Wist je dat de professionele Vectorworks-trainingen van Design Express geaccrediteerd zijn door de erkenningscommissie van de Orde van Architecten in Vlaanderen? Dat betekent dat je door het volgen van deze trainingen punten kan verzamelen in het kader van de permanente vorming voor architecten.

Het beroep van architect evolueert constant op vele vlakken. De Vlaamse Raad van de Orde van Architecten creëerde daarom de webapplicatie ’permanente vorming’ voor architecten en architect-stagiairs met daarin een breed aanbod aan activiteiten die belangrijk zijn voor de vorming van architecten en geaccrediteerd zijn door de erkenningscommissie van de Orde. Lees er meer over op de website van de Orde

Deze zomer: gratis demo voor interieurbouwers

Ben je interieurbouwer en op zoek naar een gebruiksvriendelijk tekenpakket om snel je kasten uit te werken in 2D en 3D? Ontdek wat interiorcad voor je kan doen tijdens een gratis demo door onze interieurbouwexpert Willem. Verder lezen »

VECTORWORKS SPRINGT ERUIT OP G2 CROWD

Het is gebeurd: de G2 Crowd heeft gesproken. Verder lezen »

6-8/06/2018 - Design District, Rotterdam

Van 6 tot 8 juni kun je ons vinden op stand V70 van Design District, hét trefpunt voor de interieurbranche.  Verder lezen »

NIEUW: bespreek je projecten in Bluebeam

Wat gebeurt er als een toonaangevende BIM-software-ontwerper en een vooraanstaande ontwikkelaar van slimme samenwerkingssoftware de handen in elkaar slaan? Verder lezen »

Dries Pattyn sleutelt aan de Moervaart

Voor zijn deelname aan de Vectorworks Ontwerpprijs 2017 ging Dries Pattyn van de School of Arts Gent aan de slag met het concept ‘Klimaatadaptatie van de ruimte’. Verder lezen »

XII hours design competition

‘XII hours’ is een jaarlijkse open oproep aan alle architectuurstudenten van Belgische universiteiten voor een 12 uur durende ontwerpwedstrijd, georganiseerd door Existenz, rond een maatschappelijk relevant thema. Existenz is een cultuurvereniging voor en door de studenten ingenieur-architect aan de KU Leuven, een huis dat al ruim 23 jaar bestaat en elk academiejaar nieuwe bewoners heeft. Verder lezen »

Geen Franstalige support op 30 april

Opgelet: op maandag 30 april zal er geen Franstalige support beschikbaar zijn omwille van de brugdag naar dinsdag 1 mei voor ons Belgische kantoor. Nederlandstalige support wordt wel voorzien dankzij onze collega's in ons kantoor in Gouda. Onze excuses voor het ongemak. Verder lezen »

Verlicht communiceren: Vectorworks introduceert GDTF

Samen met MA Lighting (ontwikkelaar van slimme lichtsturingssystemen) en Robe lighting (producent van innovatieve bewegende lichten en digitale lichtproducten) staat Vectorworks aan de wieg van een nieuw, revolutionair data format: het General Device Type Format (GDTF).  Verder lezen »

MOSA VERBETERT EXPORTMOGELIJKHEDEN

Exporteer je tegeloppervlakken direct naar Vectorworks dankzij de geüpgraded Mosa Pattern Generator®. Verder lezen »

Summercamp voor ontwerpstudenten in Vlaanderen

Ben je ontwerpstudent in Vlaanderen en wil je je tekenskills een boost geven? Meld je dan nu al aan via onderstaand formulier en wij houden je op de hoogte van de start van de inschrijvingen.  Verder lezen »

Gebruikersdag volzet

De Vectorworks Gebruikersdagen 2018 zijn een overdonderend succes. Met meer dan 1.000 inschrijvingen zijn alle beschikbare plaatsen  in Antwerpen én Maarssen ingenomen. De inschrijvingen zijn bijgevolg afgesloten. Verder lezen »

Vectorworks vaart uit!

Een modelbouwboot ontworpen met Vectorworks? Het kan. Meer nog: hij bestaat! Verder lezen »

Winnaars Ontwerpprijs Interieur 2017 over WANDER

Tineke Gol en Astrid Stevens behaalden beiden hun diploma Interieurarchitectuur aan de Universiteit Antwerpen. Net de aula uit vernamen ze dat ze de winnaars waren van de Vectorworks Ontwerpprijs 2017 voor Interieur. Een welkome erkenning voor de dames hun werk en een mooie springplank naar hun toekomstige carrière toe.  Verder lezen »

Gebruikersdagen 2018

Schrijf je snel in voor de Vectorworks Gebruikersdagen op dinsdag 20 maart (Antwerpen) of donderdag 29 maart (Maarssen). Verder lezen »

Gebruikersdagen in maart

Wachten jullie ook vol ongeduld op de start van de inschrijvingen voor de Gebruikersdagen? Nog even geduld tot volgende week! Verder lezen »

INTERIORCAD 2018: wat is er nieuw?

Een upgrade zou geen vooruitgang zijn als er niet heel wat verbeteringen en uitbreidingen van het reeds bestaande aanbod aan vasthingen. Interiorcad 2018 lost die belofte alvast ruimschoots in.. Verder lezen »

WEBINAR: A Placemaking approach to design

Vind jij het je taak als architect om verder te denken dan het pure ontwerp? Wil jij de toekomstige gebruikers van jouw design stimuleren om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van hun nieuwe omgeving? Markeer dan woensdag 21 februari 2018 in je agenda. Verder lezen »

AR spreekt tot de verbeelding

Je eigen ontwerp alvast eens in haar toekomstige omgeving neerplanten om te zien of het je klanten bevalt? Kleine discrepanties ontdekken tussen je getekende design en de werkelijke uitvoering ervan? Voor de Vectorworks-gebruiker is het niet langer toekomstgefluister, maar wel een toegevoegde realiteit. Verder lezen »

Gebruikersdagen 2018 op 20 en 29 maart

Markeer het alvast in je agenda: op 20 en 29 maart organiseren we opnieuw de populaire Vectorworks Gebruikersdagen. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660